Floravontuur Businessclub

De Floravontuur Businessclub behoort tot de grootste van de regio Haaglanden en bestaat meer dan 20 jaar. De 220 leden ontvangen uitnodigingen voor maandelijkse netwerkborrels, het jaarlijkse Floravontuur Golftoernooi en Wintergala. Laagdrempeligheid, informeel netwerken, nieuwe contacten opdoen en kennis maken met de stad Zoetermeer, staan centraal.

golf 2008

FLORAVONTUUR BUSINESSCLUB VOOR IEDERE ONDERNEMER.

Iedere ondernemer is welkom bij de Floravontuur Businessclub. Het gaat immers om zaken-doen in Zoetermeer. De Floravontuur Businessclub is HET platform waarop dit gebeurd. Maandelijkse businessborrels, extra werkbezoeken en informele netwerkbijeenkomsten, het traditionele Golftoernooi en Wintergala... allen dienen zij het doel om business te doen in Zoetermeer.


nieuwjaarsreceptie2010.jpgBurgemeester, wethouders, gemeenteraadsleden en ambtenaren bezoeken veelvuldig de bijeen-komsten. Het kwartaal magazine QUA van de businessclub wordt bijzonder goed gelezen en de opkomst bij de borrels en bijeenkomsten is bijzonder groot. Gemiddeld 100 ondernemers bezoeken maandelijks de borrels.  Klik hier voor de agenda van de Floravontuur Businessclub.

De inkomsten van de Floravontuur Businessclub worden door stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer gebruikt om evenementen te organiseren en toeristische produkten te ontwikkelen. Jaarlijks zijn dat zo'n 50 evenementen. De leden van de Floravontuur Businessclub dragen dus ook bij aan de stadspromotie en het vestigingsklimaat van de stad Zoetermeer. Klik hier voor een overzicht van alle bedrijven die zijn aangesloten bij de Floravontuur Businessclub.

veiling charity 2010

Veiling Charity Gala Dinner 2010 met veilingmeester en EO-presentator Bert van Leeuwen

ontvangst charity 2010

Ontvangst van donateurs en relaties in tuin restaurant Hofstede Meerzigt Zoetermeer

Document acties
 
Inloggen


Wachtwoord vergeten?